Анатолий Мохорев Один на белорусском языке

Людмила Хаярова
Адзін

Пераход у святлафора.
Вось чырвоны, я стаю.
Загарыць святло зялёным,
Я праз вуліцу прайду.
Міма жоўтых і чырвоных,
Сініх, бэзавых машын.
Святлафор гуляе з імі
На дарозе ён адзін.


Один

Переход у светофора.
Красный вспыхнул, я стою.
Загорится свет зелёный,
Через улицу пройду.
Мимо красных, жёлтых, синих
И сиреневых машин.
Светофор играет с ними
На дороге лишь один.