Чого хоче жiнка

Екатерина Синесгерева
Березень для квітня
Проклада доріжку.
Потім буде травень...
Годі вже чекать!
Хай сьогодні квітнуть
Радісні усмішки,
Бо сьогодні восьме!
І пора вставать...

Ну! І де дарунки?
Де у пОстіль кава?
Де? Тебе питаю
Всі те де з те пе?
Що? Тут, в оціх клУнках?
От...мені цікаво...
Тааак...кульки повітряні...
І оце вже ВСЕ??!!
Зараз ти у мене
Тоже політаєш!
Прив'яжу і будеш
"Украшеньем дня"!
...Шариков что? Восемь?
В каждом по сто долларов?!
Ой, какой ты...мииилый...
Затейник у меня!

P.S.
Такой сегодня сон. В снах свои намёки....
Кто-то нас пытается
Разуму учить...
Что ж я засиделась? Поджимают сроки...
Видно же, что надо
Замуж выходить!