На теб... Тебе...

Ана Янакиева
Ана Янакиева
Николай Виноградов

Вълнуваш мислите ми в нощите, не мога да заспя
Очи отварям и деня приветствам единствено с твоите слова.
Обичта ти ме обгръща, люлякова пролет сякаш е дошла...
Душата ми ликува цяла, душата на обичана жена!

Усещам те до мене във всеки миг от нежността
С която ме даряваш, и чувствам полъха на всички начала
И силата на нашето начало и силата на вечността...
Душата ми ликува цяла, душата на обичана жена!

Благодаря ти, че те има, за приказната красота
На отношенията наши и за вълшебството на песента
За стиховете ти прекрасни, за дружбата и любовта...
Душата ми ликува цяла, душата на обичана жена!

Волнуешь мои мысли - я не могу заснуть.
"Спасибо, что он есть!" - так новый день встречаю!
В сиреневoй весне - в любви твоей купаюсь
Душой любимой женщины - её не обмануть!

Ты рядом, где-то здесь ты - и это нежный миг!
Всю нежность отдаёшь - дыхание начала,
Начала той любви, что вечностью нам стала!
Душа любимой женщины, как сладострастный крик!

Благодарю тебя я за чуда красоту,
За магию стихов и наших отношений,
За дружбу и любовь, и аромат Весенний!
Душа любимой женщины поверила в мечту!

07.03.2020