Гьиссерин ц1ал зун кумир...

Гасанова Гюзеля
Чара жен чун, -  лугьумир,
Гаф сивемаз ат1умир,
Инсаф ая  - наз гумир,
Гьиссерин ц1ал зун кумир..


Пашманвилер агудмир,
Гьавай т1урфан акъудмир,
Рик1 рик1ивай къакъудмир,
Рик1елай зун алудмир...


Куьз герек я ваз хъилер,
Деринариз зи хирер?
Къацу жеда багъ-хилер -
Гатфар къвезва цуьк-бегьер