Ти ще досi мене кохаеш

Алина Мозжерина
Ти ще досі мене кохаєш?
Не віриться часом. Одначе,
ті сни, що про мене, читаєш,
в прохожих мене часто бачиш.

Я трохи змінилась, напевно.
Мудрішою роблять роки.
Але все то є не даремно,
спливає життя крок за кроком.

Я знаю, що кожен вміє
творити на перспективу,
бо всі наші цілі і мрії
мають конкретні мотиви.

Ти ще досі мене кохаєш.
І руйнуються всякі межі.
Я літаю — і ти літаєш!
І найвищі долаються вежі!