З Днем народження синочка!

Татьяна Бугаева
Поздоровлення сім’ї Воробйових
***

З Днем народження синочка!
Хай росте здоровим і щасливим,
Весело журчать йому струмочки,
Буде і розумним, і красивим,

Мирним буде небо, сонце світить,
Ластівки щебечуть й солов’ї,
В радості, достатку ростуть діти
І не буде горя на Землі.



```````````
12.02.2020