Зоряний дощ...

Алиса Маноджава
А зорі...
          зорі сяють так, як і раніше.

Що прийде, те мине, пройде,
Ніщо не вічне в
                цьому
                --------      світі,
Над нами
----------
                вічний
                небокрай гуде.

Співає він предвічну мантру,
І з цього слова вийшли ми.
Тут круговерть життя вирує,
Настав нам час для боротьби.

            А зорі кидають нам з неба
            Свою осяяну любов,
            Метиоритами палає,
            Летить і гасне знов і знов.

І не питаю я , чому так?
Що прийде, те мине, пройде.
Та інколи на серці смуток,-
Зоряний дощ його змете!

              А зорі...
                зорі сяють так, як і раніше,
              Що прийде, те мине, пройде.
              Ніщо не вічне в ЦЬОМУ світі.
            
           НАД НАМИ!
                ВІЧНИЙ
                небокрай гуде.

                16.02.2020г. Вінниця