Кохати, любити... Одне, друге...

Мокренко Хром Олег
Не плутайте бажання й почуття
Кохати і любить —  то різні смуги
Душа підкаже серцю відчуття
Що перше, то любіть... Кохайте друге

Кохати —  в апріорі не любити
Любити у житті можливо все
Садок вишневий, тишу, дикі квіти
Кохати ж можна тільки лиш одне

Кохати, щоб планети вибухали
Щоб серце виривалось молоде
У ліжку щоб палити й видихати
Той дим, що за собою в гріх веде

Ви скажете, ну як не помилитись?
Кого, чи що кохати і любить?
Кохати можна раз на цілу вічність
А от любити можна тільки мить

Кохати - це як зранку пити каву
Як ввечері без одягу вино
Тримати в голові свою яскраву
Єдину ту що там уже давно

P.S.
Людині необхідно щось хотіти
Слова в житті — це ВСЕ, ви пам'ятайте
Не мовчіть...
Скажіть, що когось кохаєте...