На згадку... укр. мовою

Людмила Леванюк
Приніс знайомий мій Барвінку
ГоробинОву намистИнку.

А щоб не знала туги й смУтку,
Подарував червОну рУтку.

А ще й калиновий віночок:
ПасУє як до каріх Очок.

"Чужа коханна, це на згАдку-
Своїх надій згашу ломпадку.

Тебе залИшу в ріднім крАю,
А сам у вИрій відлітаю..."

старий зошит

ГоробинОва намистинка-рябиновые бусы,(бусинки)