Заповiт

Гари Гамуля
Як умру то поховайте
В Одесi милiй,
Вона мене породила,
Дала розум, силу.

Щоб акацii i плантани
Квiтли над могилой,
Гуркiт щоб i шепiт моря
До мене долинув.

Я бажаю щоби мене
Попiлом спалили,
I на брилах Ланжерона
По вiтру пустили.

Пiсля цього на бульварi,
Як цей свiт покину
Памятник менi збудуйте,
Дьюку на замiну,

Ну а замiсть постомента,
Холодильник влаштуйте,
I на бiлих його стiнках,
Напис надрукуйте:

ГАРI ДМИТРОВИЧ ГАМУЛЯ,
Буду вiн файний, сильний,
I тобi, Одеса - Мамо
Завжди був вiн вiрний!