***

Игорь Аршанский
Мовчали люди. Й ми мовчали,
Коли найкращого цькували.
I гнали. Й часу не давали
На відпочинок. Кожну мить,
Коли на нього гнів наш пада,
Він знов встає з образ і зради,
І до народу говорить.