Miutei

Галина Чиореску
Un bot micut de fericire,
Ce multe bucurii ne-aduci !
Tu umpli casa cu iubire,
Sa fim un pic mai buni ne-ajuti.


Esti bobocelul nostru dulce,
Esti floare de margaritar !
Unde n-ai fi, unde te-ai duce,
Tu voie buna aduci in dar.


Ochisorii tai albastri,
Ca bolta cerului senina,
Stralucesc ca niste astri
Curati, frumosi, plini de lumina.


Iar zimbetu-ti cochet si dulce,
(Un pic siret, ca de fetita),
Si altor zimbete le-aduce.
Tu esti o dulce garofita !


Cu tine viata-i mai frumoasa
Si trece orisice durere.
Iubirea mea, esti floare aleasa
Si esti a noastra mingiere !!!