Adinutei

Галина Чиореску
Esti primul rod intii nascuta,
Esti nepotica mea cea mare
Atit de dulce si placuta,
Tu esti o binecuvintare !!!


Esti mina dreapta a mamicai
Si o ajuti mereu in toate,
Cu surioara cea mai mica
Stai deseori si zi, si noapte.


Si nu-nzadar micuta Mia
Adesea-n gluma te numeste
Cu dulce nume "MAMA DIA"
Si foarte mult ea te iubeste!


O, cita dragoste tu ai
In inimioara ta plapinda !
Esti gata tot ce ai sa-i dai
Si esti cu ea atit de blinda !


Te iubesc, scumpa mea nepotica,
Iti doresc fericire si sanatate.
Atit de dulce esti si frumusica !
Domnul mereu de grija sa-ti poarte !!!