Звичайно...

Елена Роус
Звичайно є на світі щастя
Та є любов на все життя ,
Як тайна першого причастя ,
Святі та вічні почуття .

Звичайно є на світі люди ,
Котрі без слів все розуміють ,
І попри все все ж поруч будуть ,
Тому що навпаки не вміють .

Звичайно є слова на світі ,
Котрих мені не говорили ,
Не розквітають в серці квіти ,
Воно жадає щоб любили .