Лише тебе одного люблю

Елена Роус
Промінь сонця у вікно ,
Заглянув щоб посміхнутись ,
Ми не бачились давно ,
Як же хочу доторкнутись ,
До душі твоєї ніжно ,
Щоб почув моє тепло ,
Запалити б зорі сніжні
Бо мені вже всеодно .

Пр. Лише тебе одного люблю ,
    Лише тобою одним живу ,
    Життя з тобою благословлю ,
    Будь то уві сні або наяву .

Знаєш , мені важко без обійм ,
Та без слів тих , що для мене ,
Ти життя в душі своі хранив ,
Як же хочу я до тебе .
Ти чудовий ,  таємничий мир ,
Кращого в житті не знала ,
Знає все один лише папір ,
Як тебе завжди чекала .