Scumpei mele fetite

Галина Чиореску
Pentru tine sunt gata sa merg la orice,
Pentru tine sunt gata sa mor !
Din lumea intreaga te iubesc mai mult ca orice,
N-am cuvinte sa-ti spun cit de mult te ador !

Esti soarele meu ce ma-ncalzesti
Cu caldura inimii tale,
Curge miere din gura ta atunci cind vorbesti,
Pentru toti ai o inima mare !


Tu pe toti ii cuprinzi in dragostea ta,
Tu pe toti mereu ii ajuti,
Dar atunci, cind altfel nu-i poti ajuta -
Suferi cu ei, ii mingii si-i asculti.


Tu, raza de soare ce mi-a dat Dumnezeu,
Imi esti boarea de vint in arsita zilei,
Ce fericire, ca te am aproape mereu,
Ce fericire, ca esti alaturi de mine !


Pentru cei, ce te stiu - esti binecuvintare,
Pentru mine  ESTI  TOT  !!!!
Fie, ca lumina ce arde in tine si atit e de mare,
Sa lumineze in jurul tau peste tot !!!!