помпеи

Маргарита Анина
...
    Меня
.   Ругают
.   За
.   "помпеи"....

.    Кто
.    Заставлял..
.    Их
.    Всех
.    СелИться!

.    ПоднОжия
.    Вулкана..

.    Злиться?

.    Так
.    На
.    Себя...

.    На
.    Самом
.    Деле.)