Дякувати Богу

Валентина Давыдова Бойко
Ці сади цвітуть для мене,
І сонечко яскраво сяє,
Хмарки дарує синє небо,
І веселка кольорами грає.

Дякувати Богу за росу
І за запашну хлібину.
Дякувати Богу за сльозу
І за таку гарну днину.

І за щастя та печаль,
За спасіння дорогу,
За покаянних сліз кришталь
Буду дякувати Богу.
18.02.2020.