В дкрита книга

Виктор Худаков 4
   
Життя моє, відкрита книга,
А в ній розлука і любов,
То холод в серці, то відлига,
Та я щаслива буду знов.
Я знаю все, що було вчора,
Що завтра буде не збагну,
Бо я одним тобою хвора,
Люби мене, люби одну.

Удвох цю книгу написати,
Завдання наше головне,
Хай буде син і буде мати,
А щастя нас не обмине.
Життя немає без кохання,
Це знаю я і знаєш ти,
Здійсняться наші сподівання,
Цвіти в серцях любов цвіти.

Всі сторінки заповним друже,
Тобі, я серце віддала,
Для нас кохання не байдуже,
Потрібне щастя, не хула.
Ще буде сторінок багато,
Чекають нас щасливі дні,
Хай пісня лине, ця крилато,
А ти жаданий вір мені.