***

Зинаида Савило
Гомоніли яблуні в садочку,
Що настануть скоро теплі  дні.
Мріяли про вишиту сорочку,
Білими квітками навесні.

Я в садок  прийшла до свого  дому...
Згадками цілую рідний  шлях.
Тільки тут я залишаю втому,
Тільки тут літаю, наче птах.

Гомоніли яблуні в садочку,
Про дозрілі мріяли плоди.
Я прийшла! Я покажу синочку
В цім садку,  життя мого  сліди.