Ти едине мое кохання!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти єдине моє кохання!

Я кохаю тебе відчайдушно,
Почуттями палаю враз...
Хоч не спека,а якось душно,
Коли я уявляю нас....

Коли ніч за вікном крадеться,
В небі місяць,мов клаптик плюшу...
Ти довіку в моєму серці,
Ти лягаєш мені на душу...

Засинаю тоді охоче,
Ти у снах моїх, аж до рання...
Я до тебе щоразу хочу,
Ти єдине моє кохання!
14 02 2020
Вікторія Г(Р)