Прийде весна

Клавдия Дмитрив
Прийде весна, а з нею і надії,
Прийде весна й думки підуть в політ.
Дзвенітимуть, немов струмки гірськії,
Немов пташиний дружній переліт.

Прийде весна, а з нею – сподівання
На щось нове, чого ще не було.
Бентежне завжди цього є чекання,
Але життя нам зміцнює крило.

Прийде весна, а разом з нею й віра,
Окрилить нас до звершення всіх мрій,
Дзвенітиме в душі так ніжно ліра,
Що схована в шкатулці золотій.

Прийде весна й розквітнем, наче квіти,
І сірі будні будуть не страшні,
Незнане щось зустрінемо привітно.
Щасливими залишаться всі дні.

08.02.2020 р.