145. Тваринка

Дмитрий Арутюнович Романов
Как-то раз тащив я свою *опу
По міському утреннему ринку:
Бачу в департаменті животных
Цюю екзотичную тваринку.

Каже продавец Мойсей Абрамич:
"Дам за 20 гривень одну штуку:
Буде цілий день з тобою грати,
Буде тобі самим лучшим другом.

Кожен день нестиме тобі тапки, –
не купить його то буде глупо"
Взяв я ту твариночку в охапку
І тащу додому свою дупу.

Прихожу на другий день з роботи,
Тапки обуваю – шо такое? –
Чувствую у тапку шо-то мокре
І воняє на усі покої!

Признавайся, хто нассав у тапки,
Хто покрав продукти із комори?!
Був ти в магазині така лапка,
На роздер в итоге усі штори!

В очі мені дивиться падлюка:
«Ти ж така зараза, уті-путі!
Жить мені з тобою – така мука,
Маленький карманный дядя Путин!»

березень 2016