124. Якби я був

Дмитрий Арутюнович Романов
Якби я був стихією,
Самотньою, жахливою,
Спалив би все дощенту і
Зробив би всіх нікчемними.

Пожежа, смерч і блискавка
Вважає терористами
Усіх, хто смів спаплюжити
Брехнею і калюжами

Природу нашу вірную.
Ми ростемо комірками,
До бісу ту політику,
Ми й так усі помічені

І в полі зору снайпера
Ми ділимося лайками.
Якби я був стихією,
Одразу би полинув би

У небо... Там немає меж,
Планету завертівши б теж
У світлі чорнім, якби був...
І буду, як навік засну...

серпень 2015