Я кохаю тебе

Галина Упнер
Сонечком ясним тебе б називав,
Зіркою в небі, струмочком весняним.
Я б обіймав тебе, я б цілував,
Як би була ти зі мною кохана.

       Приспів:

Я кохаю тебе, кохаю
Серцем всім, усією душею.
Я кохаю тебе, кохаю,
Тільки ти будь лише моєю.


Де ти , голубонько мила моя?
Бачу тебе уві сні я щоночі.
В співі птахів твоє чую ім'я,
Де ж твої вустонька, де ж твої очі?

       Приспів

Гарних багато жінок в світі є,
Та я ні одну не зміг покохати.
Ти моє серденько, щастя моє,
Я все життя тебе буду чекати.

        Приспів