Свiчадо вiкiв

Олександр Мачула
Двійки з нулями – магія чисел,
дзеркало тисяч років.
В рік пересічної білої криси
ми на параді віків!

Відьми, мольфари, всевидяче око
людству пророчать кінець.
Спорять, віщують, торочать, нівроку,
що там задумав Творець!

Тільки поету не до лицедійства,
все ж він заручник душі.
Він не учасник бісовського дійства,
творить тихенько вірші…

02.02.2020