Лютий-2020

Дмитрий Погребняк 555
Прийшов лютий в кригу ще не взутий
від нього з острахом ховаються морози
сьогодні буде він у білий сніг вдягнутий
а завтра...дощ цедитиме вже сльози...
Зажурені дерева крони нахилили низько
вони весну з нетерпінням вже чекають
а березень знаходиться не зовсім близько
ворони каркаючи про це нас сповіщають...
На вулиці брудні у чорної землі доріжки
але нам треба хоч трішки прогулятися
зимовим садом неспішно пройтися пішки
і знову у природу мальовничу закохатися...