На старому кладовищi

Наталия Ехлакова
На старому кладовищі
вітер дерева гойдає,
голосом тихим
померлих втішає.

Сонце крізь зелень гілок
пробиває,
дбайливо
могилки усі зігріває.

Квіти ростуть
в травах високих,
стрічки висять
на хрестах одиноких.

Зозуля кує,
долю віщає,
а вітер й надалі,
собі підвиває...