Я стишив галасливий телефон

Миклош Форма
Я стишив галасливий телефон.
Нікому додзвониться не вдасться
Так тишею ми захищаєм щастя.
Так захищаєм ми коханих сон.

Я зовсім вимкнув телефону звук.
Тепер він щастя мить не потривожить.
Не шепочу – лиш думаю: «О Боже!»,
бо в мене на руках – заснув онук...