Кохана жiнка-2020-5

Дмитрий Погребняк 555
Своє кохання ми знайдемо на карті
воно знаходиться у кожного в серцях
і ми почуємо при погляді пісні файні
одразу крига у душі розтане в почуттях...
Своє кохання ми знайдемо в обіймах
розпале поцілунок у наших грудях жерло
тягар покине - тоді і дихається вільно
і від взаємності нам стане дуже тепло...
Своє кохання ми знайдемо в очах
а ми один до одного ще придивляємося
давай скоріше здалаємо свій страх
і з вірою у кращу долю...зустрічаємося...