ту луз зе винтер найт

Казак Елена Александровна
Ту луз энд лост – зе винтер найт
Бикоз зе беттер – би ши дай

To lose and lost – the winter night
Because the better – be she die

^
|
Амсесох хом эво
Ту скер надэ кито

31.1.20 (19)
18.1.7527