Подяка

Наталия Ехлакова
Я вдячна Богу за своїх дітей,
за те ,що маю, що живу
і світ цей гарний  споглядаю.
За те, що в ньому є :
прекрасне, світле
і за людей,
що зустрічала на своєм шляху.
У них я вчилась, працювала ,
місцями себе гартувала
й спотикалася , не раз,
а потім знову піднімалась.