Бабуся

Любовь Дуля Шевчик
Як в тата і мами багато роботи,
Бабусі завжди відчуваю турботу,
Вона пропонує свою допомогу,
Розкаже мені  про Спасителя Бога.

Проблеми мої не чужі для бабусі,
За нас вона молить постійно Ісуса!
І пісню про небо рідненька співає...
І руки у зморшках колиску гойдають...

Як добре,  що маю чудову бабусю,
Люблю її щиро і Богу молюся,
Щоб роки життя їй  продовжив Всевишній!
А внуки завжди нехай послухом тішать.
~ДЛВ~