Isus e Calea catre Cer

Галина Чиореску
Se duce lumea intr-un hau,
Se duce cu viteza mare
Si nu mai e nici o scapare
La cei, ce-s fara Dumnezeu.


Dar cin-la Tine au strigat,
La toti, la toti le-ai dat salvare
Si mintuire, si iertare,
la toti, Isus, din plin le-ai dat !


Eu tot eram printre acei,
Ce, Doamne, nu te cunosteau,
Pacatul ca pe apa-l beau,
Si eu eram la fel ca ei....


Dar cind la Tine am venit,
Indata toate mi-ai iertat
Si mintuirea-n dar mi-ai dat,
Fiindca atita m-ai iubit !!!


Iti multumes, ca m-ai salvat,
Iti multumesc, ca ma iubesti,
Ca Calea catre Cer Tu esti
Si Viata Vesnica mi-ai dat !!!!



                30.01.2020