Кохана жiнка-2020-2

Дмитрий Погребняк 555
У мене від краси жіночої на серці опік
її зелені хитрі очі мою душу сверлять
на відстані я відчуваю ніжний дотик
хай янголи помашуть крилами-підтвердять...
У мене від краси жіночої на серці ноти
і мої вірші тобі мелодію тихесенько зіграють
а ти до музики прислухайся якщо ти не проти
хай наші серця нарешті в унісон співають...
У мене від краси жіночої на серці полум'я
воно до тебе в почуттях все більш палає
в думках у мене миготить лише твоє ім'я
і звісно нашому коханню...Бог допомагає...