Навперейми Назустрiч Навхресно

Катерина Жебровська
Навперейми… Назустріч… Навхресно…
Люди… Думи… Шляхи… Чи слова…
Несподівано… Звично… Доречно…
Віддзеркалює простір буття…

Крок у крок… Навздогін… Рівнобіжно…
З сміхом… Легко… Уперто… Бігцем…
В сновидіннях… Уявою… Дійсно…
Побажання летять вітерцем…

Хай, як є… Чи притьмом… Чи неквапом…
Ген, далеко… Ось тут… Поблизу…
Всім і кожному світить подяка…
Кожен знає, що значить: Люблю…

26.01.2020