Спасiв скит

Дмитрий Погребняк 555
Завжди безвір'я це захід ілюзій
але і до душі мандрує Спасів скит
у це не вірує - справжній лузер
адже всі ми чекаємо з ранку схід...
І глибоко у серці диву молимося
коли перед очима з'явиться каплиця
колишньої епохи низько вклонився
а на прощання пролунає ще дзвіниця...
Нас зустрічає з пасажирами зупинка
вони вже знають що ми будем вчасно
і ми простоїмо лише одну хвилинку
і далі рухаємося тільки богу вдячно...