Любов-2020

Дмитрий Погребняк 555
В наших серцях існує ще любов
воно наповнює все наше життя
в душі ми чуємо магію із слов
ми відчуваємо...теплі почуття...
В наших серцях існує ще любов
воно завжди читається в очах
ми дивимося заворожено немов
Це справді? - миготить в думках...
В наших серцях існує ще любов
ми тягнемо на зустріч свої руки
і довіряємо своєї долі звісно знов
і прокидаємося-під поцілунків звуки...