Кохана жiнка-2020

Дмитрий Погребняк 555
Для мене ти не дівчина а цілий скарб
в тобі я кожен раз щось нове знаходжу
в очах зелених є різнобарв'я фарб
і від твого обличчя я відірватися не можу...
Для мене ти не дівчина а хвиля почуттів
в твою красу я з головою вже пирнаю
чекають нас з тобою ще багато відкриттів
ми щасливі будемо разом-я точно знаю...
Для мене ти не дівчина а океан емоцій
наші серця любовні мелодії вже грають
ми від взаємності знаходимося в кроці
і пісні про кохання нам янголи співають...