Зiрка-2020

Дмитрий Погребняк 555
Ніколи вже не будуть горіти згасли зірки
але вони палають ще у нас в серцях
на жаль цей феномен нам визнавати гірко
що ми у смерть не віримо до самого кінця...
На небі не побачимо вже яскравого світіння
а десь у космосі летить їх горячий попіл
ми бачимо ще до сих пір продукти тління
і втрату назавжди з'ясуємо запізно...потім...
За мільярди кілометрів є Чумацький шлях
у хмарах Магеланових чудеса народжуються
в зіркових яслах просіється ретельно прах
відроджується світло і життя продовжується...