Серце-2020

Дмитрий Погребняк 555
Серце - від любові ти не плач
тільки пам'ять від спогадів страждає
прикро але ми не застраховані від невдач
а забуття...справжні нові почуття рождає...
Серце - від любові ти не плач
в швидкоплинної житті нажаль усе минає
свій нарешті шлях цілеспрямований побач
бо вже мабудь...іншого виходу немає...
Серце - від любові ти не плач
не тримайся за минуле швидше відпускай
стане це на користь ти себе пробач
йди на зустріч долі - щастя відшукай...