А. Б

Николай Андриец
  *   *   *
Пісня - познайомила,
Пісня нас - зріднила,
Друже в день народження,
Піднімай вітрила.

Гой,ви вітри - вихорі,
З нами погуляйте,
Від світанку до зорі,
Співанки співайте!

Щоб життя твого шляху,
Вік кінця не знало,
І стрічав, щорік зиму,
Весело! Яскраво!

Друже, в день народження,
Міцно обнімаю,
І знамення доброго,
На весь вік бажаю!!!
27.01.2020. р.м.