Дощик

Клавдия Дмитрив
Пісеньку гарненьку дощик нам співає,
Вона полилася дзвінко навкруги,
З ним співати вітер також починає,
І дуету цьому не бракне снаги.

ПРИСПІВ

Дощику, дощику, дощику осінній,
Трішки зупинися, сильно так не лий,
Ти є для природи дуже-дуже цінний,
Та красу з листочків осінніх не змий.

А осінь і дощик у дружбі давненько,
Сіє все та сіє через решето,
Калюжі залишить і стає мокренько,
Його не зупинить ніколи й ніхто.

ПРИСПІВ

Листячко жовтеньке з дерев облітає,
Його дощик миє завжди залюбки.
Дощик лиє й лиє, лиє не вгаває,
Побігли від нього стежечки-струмки.

ПРИСПІВ

26.01.2020 р.