Do not forget...

Дрон Распад
Don't u forget
2 die

Don't u ever forget
2 die!

Before this world
Will tell u goodbye!
 
Don't u forget
To look
Sick

Before this world
Tells u

U r
A fuckin' freak!

Don't u forget
Ur keys
On the table

After all
It proves

That u r
Real stable

And after all the shit
U've eaten

U r still
Able...