Увiйшла у безсмертя

Клавдия Дмитрив
Увійшла у безсмертя Наталя Кобринська,
Писала й творила вона все для нас.
Наша вона, вона є українська.
Був нелегкий й тоді для життя людей час.

Народилася тут, в цьому славному краї,
На нашій святій Прикарпатській землі,
Її вже тоді всі любили і знали.
Любов до Вкраїни несла у пері.

Вже тоді гуртувала жінок воєдино,
Ідею свою так сміливо несла,
Вшановуєм з вами Кобринську тут нині.
Величною постать її все була.

Таких, як Кобринська, не так вже й багато,
Що люблять народ і для нього живуть.
Таких, як вона, треба нам пам’ятати,
Й не маємо права про них ми забуть.

25.01.2020 р.