Love story

Алексей Бинкевич
Як солов’ю консерваторія
або як ракові окріп,
мені навіщо ця love story’,
в яку, як той Пилип, улип?

Оце б на призьбі чи на припічку
сидіти й калачі жувати,
радіти літеплу та літечку,
немов в перинах, в сіні спати.

А може, час і зупинитися?
Та я не припиняю пошуки.
В халепі щоб не опинитися,
нагадую про себе пошепки.

Та є – луна, й вона лунатиме
на всіх етапах свого сходження,
де я, закоханим лунатиком
чатую в світі від народження.
       25. 01. 2020