Згуба

Инна Булько
Не твоя провина,
що не разом долі,
гіркий смак полину
та пусті долоні.

А колись з тобою
йшли в нічне у полі...
Повінчав з журбою
вітер крізь тополі.

Та хиталась верба
в самоті гілками,
та у серці туга,
що то було з нами?

Соловей у гаю
тьохкав на світанні,
та чому, не знаю,
де моє кохання?

Загубилось щастя
пісня лине світом,
та моє багаття
рознесло по вітру.

Де тепер ти, любий?
Я сплету віночок...
Довела до згуби
доля ця жіноча...
 2015