Добро

Наталия Ехлакова
Головне мірило - добро.
Добро до людей,
добро до всього
живого,
що є біля нас.
Добро-в почуттях,
у гарних ділах.
Чим більше його,
тим світ розквітає
і все навкруги
теплом огортає.