Стихотворение на тамильском

Рахим Карим
;;;;;;;;;;
– ;;;;; ;;;;;

;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;,
;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;.
;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;
;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;: ;;;;;;; ;;;;;;;; – ;;;;;;;;;.

;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;,
;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;.
;;;;;;;;;;;;; – ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;, ;;;;;;;;;;;;,
;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;

;;; ;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;,
;;;;;;;;;, ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;
;;;; ;;;;;;;, ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;, ;;;,
;;;; ;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;;;;;!

 

;;;;;;; : ;;;; ;;;;;;;;;;;;;

Transformation
– Rahim Karim

Soul suddenly began to write in English,
And the heart began to dance in Indian.
I learned how to breathe in Japanese suddenly
I learned to love: in French – to sleep.

I learned to compose a verse in Chinese,
He became truly Mongolian friends.
Greetings – in Italian, hug,
And in Albanian, in Romanian to be kind.

Sometimes in Dutch it’s pure to think,
And in German exactly, punctually live.
I live in Uzbek, Kyrgyz, yes,
In Russian, I dream of being Pushkin!

;;;;; ;;;;; (Rahim Karim (Karimov):1960 – ) ;;;;;; ;;;;;;;-;;;;-;;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;. ;;;; 1960 ;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;. ;;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;. ;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;, ;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;, ;;;;;;;;;;;;;; (;;;;;;-;;;;;;;;;;) ;;;; ;;;; ;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;, ;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;;; 40 ;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;. ;;;;;;;; 40 ;;;;;; ;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;.