Волновасi

Валентина Шакула
(на 170-річчя)

Сто сімдесят для місця, це не вік,
Нас розділяє тільки один рік,
Так вийшло, сталось, Волноваха ваша
На один рік за Дмитрівку лиш старша,
Але ж яка, завжди отак було,
Вона – район,а ми – лише село.
Будинки тут та магазини гарні,
Хоч  ціни в них великі,аж захмарні,
Купуємо отут все, беремо
І торби звідсіля завжди премо,
Та ще і по питанням по усім,
Прямуємо сюди у білий дім,
Бо тут району керівництво наше,
Ото ж, хоч Волноваха на рік старша,
А в люди вибилась, і так давно було:
Вона – район, а ми – лише село.
Єднає села, всі, що є навкруг,
Вона – сестра, сусідка, кращий друг,
Чи  подруга розумна та ще щира,
То ж  процвітання їй та щастя й миру!